Persondatapolitik


Læs venligst vores persondatapolitik inden du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Tilmelding til Tøsingernes nyhedsbrevet
Tøsingernes nyhedsbrev indeholder nyheder og informationer vedrørende arrangementer og lignende med relation til de deltagende kunstnere.

Databeskyttelsesforordningen
Nyhedsbrevet er ejet af Kunstnergruppen Tøsingerne (dataansvarlig) og vi registrerer kun almindelige og ikke-følsomme personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet. Disse oplysninger anvendes kun til at kontakte dig ved at e-maile dig nyhedsbrevet.

Samtykke
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev erklærer du dig enig i, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår – og du giver din tilladelse til, at vi sender dig html nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid øjeblikkelig afmelde nyhedsbrevet, ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de tilsendte e-mails. Du er også velkommen til at kontakt os på webmaster@toesingerne.dk, så vi kan slette alle dine oplysninger. Vi vil til enhver tid behandle dine informationer med respekt og ikke videregiver dem til tredie part.

Dataopbevaring
Vi anvender Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. Ved din tilmelding anerkender du, at de oplysninger du giver, overføres til MailChimp til behandling i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår. Transaktioner og dette websites data opbevares hos AZEhosting, ligeledes i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår.

Tøsingerne – 20. juni 2018